Kategorier

De la Gardie träffen

2011-10-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

3 tappra skyttar lämnade Sunne kl. 05.00 på söndagsmorgonen för att bege sig till Lidköping. På vägen plockade vi sen upp en tapper representant för Arvika PK.

Väl framme såg det ut som vi skulle bli ganska få skyttar denna strålande höstdag. Men det visade sig snart att de som hade längst och åka, var på plats först. För antalet starter blev till slut i paritet med Vårsaluten.

Banan belägen i en grusgrop strax utanför Lidköping var till en början ganska lätt, när vi gick C-varvet. Anders från Arvika och Lars tappade bara 1 var och tog 5:e och 7:e plats med varsin standardmedalj i silver.

När sen grovvapnen skulle fram blev det betydligt svårare. Med hälften av stationerna utan stödhand var det inte riktigt vad vi är vana. Trots allt samma förutsättningar för alla, så inget och klaga över. Anders lyckades knipa ytterligare en standardmedalj i silver genom 44 träff i A-vapen.

Vad Lars och Anders sysslade med på Revolver varvet vet jag inte eftersom jag själv var ute på ett B-varv då. Men jag hörde något om skutning på fel figurer m.m. Daniel sköt tre bra varv, och det fattas bara några träff till för att standardmedaljerna skall trilla in.

Resultat De la Gardie Träffen